Mulcs használata!

Minőség mulcs olcsón raktárról!

Kerti utak ‘laza’ burkolatához és kerti ágyások díszitéséhez!

A mulcs ( fenyőkéreg ) a leggyorsabb, legolcsóbb és az egyik leghatékonyabb gyomgátló talajtakaró közeg! És nem utolsó sorban környezet barát talajtakaró! A fenyőkéreg talajtakarás megakadályozza a napfény eljutását az altalajhoz, ezáltal a gyomokhoz, így azok kevesebb eséllyel tudnak kicsírázni, kihajtani! Talán a legolcsóbb és a legdekoratívabb módja, annak, hogyan írtsuk ki a gyomokat kertünkben, vagy a parkok területén. Segít vissza szorítani a meglévő gyomokat ágyásainkban, miközben megakadályozza az új gyomok növekedését! Kert és parképítés, kertápolás, karbantartás során az egyik legnagyobb probléma, amivel találkozunk a gyom.. A tökéletes védelem érdekében, terítsünk az altalajra a fenyőkéreg alá, talajtakaró fóliát: agroszövetet vagy geotextíliát! Ezek, bármelyikük, használatával sokkal kevesebb az esélye a gyomok kicsírázásának vagy tovább terjedésének!

Veteményesünk, kertünk  kevesebb munkával lesz sokkal ápoltabb, szebb, egészségesebb, ha fenyőkérget, fenyőmulcsot alkalmazunk! A gonndos munka és a befektetett energia nem marad viszonzatlan!

Mulcs használata
Mulcs használata

Díszitéshez és talajtakaráshoz! Szabályozza a talaj víz és hőháztartását, sőt a mulcs használatával a gyom gátlás is  felsőfokú lesz kertünkben!

Cégünk kertészeti fenyőkéreg – fenyőmulcs forgalmazásával foglalkozik Budapesti, Budafoki raktárból! Raktárunk készletén az itthon használt összes fenyőkéreg fajta megtalálható! Aktuális árainkat és aktuális raktárkészletünkről érdeklődjön e-mailben vagy telefonon! Igény szerint házhoz szállítást is vállalunk! Keressen minket bizalommal!